Categorie:
spectacol

Ediție:
[2019] Ediția a II-a

Website:
Deschide

Localizare:
Timișoara - Bastionul Maria Theresia - Cornerspace


Memoriile Cetății: După 30 de ani

Timișoara a fost scânteia care a aprins Revoluția de la Timișoara, acum 30 de ani. Timișoara a avut curajul de a se ridica și de a spune că este destul. A trecut o generație din 1989, iar România de astăzi arată acum altfel datorită acelor oameni care au strigat atunci „Jos comunismul!”.

Timp de 4 săptămâni, vom rememora acele vremuri și ne vom bucura împreună de libertatea de exprimare pe care o avem acum. În spațiul de la Bastion, lângă Galeria Calpe, la Corner Space, vom organiza spectacole de teatru, concerte, expoziții, proiecții de film și lansări de carte.

PROGRAM
Vineri, 15 noiembrie:
ora 19:00 - spectacol de teatru „Astăzi mai bine nu m-aș fi întâlnit cu mine însămi” - un spectacol de Simona Maicanescu, după un text de Herta Müller. Producție: Fundația Doina Levința.
ora 20:30 - concert GRIMUS (Bogdan Mezofi și Lehel Kiss).

Sâmbătă, 16 noiembrie:
ora 21:00 Spoken word - seară de poezie pe muzică cu Daniela Rațiu, Alexandra Bodnaru, Tudor Crețu, pe muzica PAPERJAM (Mihai Moldoveanu, Vlad Cotruș și Szabo-Csongor Zsolt).

Evenimentul Storytelling cu Bogdan Șerban - Revoluții în media, s-a anulat din motive independente de voința noastră.

Proiectul este realizat de Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local, prin intermediul programului cultural prioritar „Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021”, parte a Programului Cultural TM2021 din anul 2019.”

Pe toată perioada desfășurării acestui eveniment se vor înregistra secvențe foto și video, situaţie care va conduce incidental şi la prelucrarea unor date personale reprezentând imagini foto/video, ale participanților la acest eveniment.

Prin participarea la eveniment vă daţi acordul pentru toate materialele audio/foto/video/scrise ce urmează a fi folosite/transmise/afişate/publicate pe platforme media şi social-media, pe websitul și pe pagina de facebook a proiectului Memoriile Cetății şi ale partenerilor acestuia.