Categorie:
spectacol

Ediție:
[2019] Ediția a II-a

Website:
Deschide

Localizare:
Timișoara - Bastionul Maria Theresia, Cornerspace


Memoriile Cetății: După 30 de ani

Timișoara a fost scânteia care a aprins Revoluția de la Timișoara, acum 30 de ani. Timișoara a avut curajul de a se ridica și de a spune că este destul. A trecut o generație din 1989, iar România de astăzi arată acum altfel datorită acelor oameni care au strigat atunci „Jos comunismul!”.

Timp de 4 săptămâni, rememorăm acele vremuri și ne bucurăm împreună de libertatea de exprimare pe care o avem acum. În spațiul de la Bastion, lângă Galeria Calpe, la Corner Space, organizăm spectacole de teatru, concerte, expoziții, proiecții de film și lansări de carte.

PROGRAM

Vineri, 22 noiembrie
19:00 Spoken Word la Memoriile Cetății #2, seară de poezie cu Sorin Despot, Bogdan Munteanu, Borco Ilin și Adela Dragomir
20:00 Concert Drunk Amore la Timișoara
21:00 Concert The Different Class la Timișoara

Sâmbătă, 23 noiembrie
18:00 Storytelling la Memoriile Cetății #2: Emil Biebel în dialog cu Mimo Obradov
19:00 Proiecție film Aliyah DaDa
21:00 Dezbatere cu regizorul Oana Giurgiu și Luciana Friedmann, președintele Comunității Evreiești din Timișoara
22:00 Concert Lucia la Timișoara

Intrarea liberă în limita locurilor disponibile

Proiectul este realizat de Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local, prin intermediul programului cultural prioritar ”Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021”, parte a Programului Cultural TM2021 din anul 2019.”

Pe toată perioada desfășurării acestui eveniment se vor înregistra secvențe foto și video, situaţie care va conduce incidental şi la prelucrarea unor date personale reprezentând imagini foto/video, ale participanților la acest eveniment.

Prin participarea la eveniment vă daţi acordul pentru toate materialele audio/foto/video/scrise ce urmează a fi folosite/transmise/afişate/publicate pe platforme media şi social-media, pe websitul și pe pagina de facebook a proiectului Memoriile Cetății şi ale partenerilor acestuia.