Categorie:
storytelling

Ediție:
[2019] Ediția a II-a

Website:
Deschide

Localizare:
Cornerspace


O discuție despre muzică și cum ea poate schimba viziuni, idei, concepte și despre cum poate deveni o exprimare a libertății.

Bogdan Șerban are o experiență de peste 20 de ani în radio, fiind una dintre cele mai cunoscute voci ale FM-ului românesc. Din 2004 îl ascultăm pe Radio Guerrilla, unde susține și promovează cultura și muzica alternativă, prin emisiunile Avanpost Radio Guerrilla și Guerrilive, încercând să creeze o legătură între artiști și ascultători.

Doru Trăscău este fondatorul trupei The Mono Jacks, un om care, spune el, „nu poate trăi fără muzică”. În anul 2000, el a înființat AB4, trupă care a luat în 2003 trofeul pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Award, în Edinburgh, Scoția. S-a destrămat ulterior, dar Doru nu a renunțat la visul lui. A fondat în 2008 The Mono Jacks o trupă primită cu entuziasm de public, care a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania.

Memoriile Cetății este un proiect realizat de Asociația Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, prin intermediul programului cultural prioritar „Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021”, parte a Programului Cultural TM2021 din anul 2019.

Pe toată perioada desfășurării acestui eveniment se vor înregistra secvențe foto și video, situaţie care va conduce incidental şi la prelucrarea unor date personale reprezentând imagini foto/video, ale participanților la acest eveniment.

Prin participarea la eveniment vă daţi acordul pentru toate materialele audio/foto/video/scrise ce urmează a fi folosite/transmise/afişate/publicate pe platforme media şi social-media, pe websitul și pe pagina de facebook a proiectului Memoriile Cetății şi ale partenerilor acestuia