Categorie:
concert

Ediție:
[2019] Ediția a II-a

Website:
Deschide

Localizare:
Cornerspace


Doru Trăscău și Andrei Zamfir (The Mono Jacks) vor susține un set acustic în formulă de duo cu piese The Mono Jacks și nu numai la Timișoara - la Memoriile Cetății - După 30 de ani!

Alături de Doru și Andrei veți putea asculta ”Un sfert de secundă”, ”1000 de DA”, ”Infinit” și alte piese cunoscute cântate doar cu chitară și voce, într-o atmosferă intimă și intensă.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert al lor și probabil vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania. Cele mai noi single-uri, „Un sfert de secundă” și „1000 de DA”, se regăsesc pe cel mai recent album de studio Ușor distorsionat lansat de trupă în toamna anului 2017.