Categorie:
spectacol

Ediție:
[2019] Ediția a II-a

Website:
Deschide

Localizare:
Corner Space Bastion - langa Galeria Calpe


Work, no Travel, de Mihaela Michailov (dramatizare după interviuri din Volumele „Tur-retur” de Zoltán Rostás și Sorin Stoica)
regia Bobi Pricop
Cu: Alex Călin, Nicoleta Lefter, Katia Pascariu, Alexandru Potocean

Work, no Travel scanează fragmente din viețile celor pentru care munca în străinătate a devenit singurul mod de supraviețuire posibil. Celor care trăiesc sub pod, în barăci, în garsoniere minuscule, în lumi care ajung să însemne un singur lucru: bani trimiși acasă, bani strânși cu prețul alienării și dorului sfâșietor. Bani albi pentru zile mai bune.

Durata: 1h
Limita de vârstă: + 14

*Spectacolul este urmat de o dezbatere cu publicul și echipa proiectului

INTRARE LIBERĂ
__________________

„În jur de 89. Istoria recentă în patru capitole” este un proiect de cercetare artistică și producție teatrală, centrat pe dramatizarea și performarea unor opere literare și istorii orale – poezie, proză, dramaturgie, interviuri – care definesc momente semnificative din ultimii 30 de ani din România, cu accent pe mutații sociale, politice și culturale relevante.

Proiect inițiat de Asociația ADO – Artă pentru Drepturile Omului, în parteneriat cu Centrul de Teatru Educațional Replika.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Memoriile Cetății este un proiect realizat de Asociația Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, prin intermediul programului cultural prioritar „Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021”, parte a Programului Cultural TM2021 din anul 2019.