Categorie:
open call

Ediție:
[2021] Ediția a IV-a

Website:
Deschide

Localizare:
Online


Ultimul an ne-a provocat să regândim relația cu 𝙘𝙚𝙞 𝙖𝙥𝙧𝙤𝙥𝙞𝙖𝙩̦𝙞, 𝙘𝙪 𝙣𝙤𝙞 î𝙣𝙨̦𝙞𝙣𝙚 𝙨̦𝙞 𝙘𝙝𝙞𝙖𝙧 𝙘𝙪 𝙤𝙧𝙖𝙨̦𝙪𝙡.

Împinși de aceste schimbări și de noua dinamică creată, de sentimentul nostalgiei și de entuziasmul momentelor viitoare, prin cea de-a patra ediție Memoriile Cetății vă provocăm să (re)gândiți relația Timișoarei cu Bega.

În joaca dintre trecut și viitor, între ce este și ce va fi, vă propunem să marcați timpul prezent prin artă și inițiativă.

Canotori, vaporașe, rațe sălbatice și biciclete sunt doar câteva elemente din tabloul idilic pe care-l putem admira în plimbările mai lungi de seară sau în zilele dogoritoare de vară, dar știm prea bine că parte din farmecul orașului de pe Bega stă în ochii fiecărui locuitor sau… simplu trecător.

Așa că dacă vrei să faci loc imaginației, să te plimbi între trecut și viitor și să te joci cu forme și culori pentru a vedea cum ideile tale pot prinde viață pe 𝗮𝗰𝗼𝗽𝗲𝗿𝗶𝘀̦𝘂𝗹 𝘂𝗻𝘂𝗶𝗮 𝗱𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗰𝗲𝗹𝗲 𝗰𝗶𝗻𝗰𝗶 𝘃𝗮𝗽𝗼𝗿𝗮𝘀̦𝗲 𝗦.𝗧.𝗣.𝗧., atunci așteptăm propunerea ta de intervenție artistică prin e-mail la: 𝗮𝗽𝗲𝗹𝘂𝗿𝗶@𝘁𝗶𝗺𝗶𝘀𝗼𝗮𝗿𝗮𝟮𝟬𝟮𝟭.𝗿𝗼.

Nu există limită de propuneri, însă termenul de înscriere este 𝟭𝟬 𝗼𝗰𝘁𝗼𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭.

Întreg regulamentul poate fi consultat aici: https://timisoara2021.ro/ro/apeluri/apel-deschis-memoriile-cetății/

___________________________________________________________________

Proiect cultural cuprins în programul cultural prioritar TM2023 RESTART al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara. Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timişoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.