Categorie:
open call

Ediție:
[2019] Ediția a II-a

Website:
Deschide

Localizare:
TimișoaraT h e S e c r e t G a r d e n în parteneriat cu Memoriile cetății lansează OPEN CALL pentru realizarea unui fanzin cu tema „Revoluții”.

Anul acesta comemorăm 30 de ani de la Revoluția din 1989. Prin acest OPEN CALL încercăm o altfel de abordare a memoriei Revoluției, provocând artiști și scriitori și nu numai să reinterpreteze perioada post-decembristă.

Vom realiza un fanzin-ziar de 24 de pagini, într-un tiraj de 500 exemplare, iar fiecare invitat/invitată va primi câte un exemplar, cele rămase vor fi împărțite gratuit la lansarea acestuia în luna decembrie 2019.

Așteptăm desene, texte, colaje și fotografii, alb-negru, format 25 x 35cm (bleed 3mm), 300dpi, .pdf din care vom realiza un fanzin special care va fi lansat în luna decembrie 2019.

Rugăm înscrieți aplicația dvs. până la 30 octombrie completând formularul de mai jos
http://bit.ly/32etxet

Proiectul Memoriile Cetății este realizat de Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii și co-finanțat de Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local, prin intermediul programului cultural prioritar „Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021”, fiind parte a Programului Cultural TM2021 din anul 2019.