Categorie:
Minutul de poezie

Poezie face parte din volumul „Tranzit prin gara cu miros de tei”, apărut la Casa de pariuri literare, 2021 și poate fi ascultată în playlist-ul „Minutul de poezie", interpretare de Alina Ilea.

Despre autor:

Anastasia Coste (n. 8 martie 1996, Caransebeș, Caraș-Severin) e absolventă a Colegiului Național „Traian Doda” din Caransebeș, licențiată în limbi și literaturi străine (germană- engleză) și master în marketing la Universitatea de Vest din Timișoara.

Scrie de când se știe: de la felicitări pentru familie și prieteni la versuri pentru piese muzicale, compuneri creative, texte de promovare și, din 2016 (în urma coordonării secțiunii de Literatură din StudentFest), poezii.

E membră a Cenaclului „Pavel Dan” din Timișoara și a frecventat Clubul literar studențesc al UVT. A publicat poeme în revista Orizont și în Actualitatea literară și e prezentă în antologiile Conexiuni (2018 & 2021, CCS Sibiu), Înăuntrul sferei (2018, CCS Timișoara) și la maratonul de poezie din StudentFest. În august 2021 a debutat cu volumul de poezie „Tranzit prin gara cu miros de tei”, la editura Casa de pariuri literare.

În prezent își dedică timpul împletirii a ce iubește mai mult: muzica, literatura, călătoriile, educația și marketingul.