Sweet Damage Crew și-a făcut cunoscută semnătura artistică la nivel local încă din 2011, iar în cadrul ediției Memoriile cetății din 2019, Lost.Optics a oferit orașului în Parcul Dacia o lucrare care vorbește despre memorie și rolul său în viața publică, printre forme abstracte, definite însă de reflecții filosofice.
În acest an, lucrarea „Secvențial” a prins culoare pe pereții căminului C21-20, adăugând o piesă importantă acestui puzzle al artei stradale, unde ideile și culorile înfățișează imaginea unui oraș dornic de a extinde creativitatea în rândul întregii comunități, prin potrivirea atentă a tuturor părților ce sugerează acest specific.
Boeme, Cage, Lost.Optics, Recis, Drae și Taci au integrat în lucrarea lor inserții digitale sugestive pentru dezvoltarea segmentului IT, conturând totodată stilul arhitectural Art Nouveau specific secolului XX, - prezent atât în centrul orașului cât și în cartierele Fabric, Iosefin și Elisabetin, - reprezentat de artiști prin clădirea simbol Palatul Salamon Brück din Piața Unirii. În prim plan este natura fiind evidențiat rolul pe care aceasta l-a avut atâția ani în recunoașterea Timișoarei ca fiind un „oraș al florilor”.
Totodată, artiștii au ales să ilustreze și premiera din 1884 când Timișoara a fost declarat primul oraș cu străzi iluminate electric din Europa, prin detalii care amintesc de acest fapt și care pot fi corelate și cu alte interpretări, ce sugerează iluminarea dată de evoluția tehnologiei.
Un amestec între vechi și nou, un melanj compozițional de elemente organice și tehnologice, lucrarea prezintă imaginea unui oraș a cărui personalitate puternică a fost conturată prin specificul colectivului de a combina elemente geometrice, culori saturate și foto-realism.