Categorie:
spoken word

Ediție:
[2019] Ediția a II-a

Website:
Deschide

Localizare:
Corner Space Bastion (langa Galeria Calpe)


O discuție despre cum se asculta muzica în perioada comunismului are loc la Spoken Word - Memoriile Cetății.
Emil Biebel și Mimo Obradov împărtășesc amintiri și povești de acum 30 de ani.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Emil Biebel trăiește și respiră muzică. Născut la Timișoara în 1961, el vindea viniluri cu muzică înainte de Revoluție, iar imediat după, a deschis primul magazin de viniluri din România: Rocka Rolla. A impresariat trupe, dar dragostea lui cea mai mare a rămas colecția de viniluri.

Mimo Obradov s-a lansat în presă cu articole despre curentele muzicale alternative. A scris şi a publicat lucrarea Istorii şi Story Rock în patru volume apărute între anii 1995 şi 2000. Prezintă concerte şi festivaluri, realizează emisiunea Music Is The Best, la postul de radio Timişoara FM.

Memoriile Cetății este un proiect realizat de Asociația Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, prin intermediul programului cultural prioritar „Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021”, parte a Programului Cultural TM2021 din anul 2019.

Pe toată perioada desfășurării acestui eveniment se vor înregistra secvențe foto și video, situaţie care va conduce incidental şi la prelucrarea unor date personale reprezentând imagini foto/video, ale participanților la acest eveniment.

Prin participarea la eveniment vă daţi acordul pentru toate materialele audio/foto/video/scrise ce urmează a fi folosite/transmise/afişate/publicate pe platforme media şi social-media, pe websitul și pe pagina de facebook a proiectului Memoriile Cetății şi ale partenerilor acestuia.